Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران، محمد فرجود اظهارداشت: این اپلیکیشن خدماتی در حوزه‌های طرح ترافیک، پارک حاشیه‌ای، ثبت و پیگیری پیام ۱۳۷، پرداخت خلافی خودرو و موتورسیکلت، استعلام و پرداخت عوارض شهرداری، پرداخت انواع قبوض و خرید و شارژ کارت بلیت‌های مترو و اتوبوس و خدمات حوزه شهرسازی را ارائه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ارسال هشت میلیون پیامک هشدار به شهروندان از هفت فروردین ۱۳۹۹ تاکنون گفت: سازمان فاوا برای کمک به ترویج آگاهی و اطلاع رسانی درباره ویروس کووید-۱۹ با ارسال پیامک هشدار به مالکان خودروهایی که در شهر تردد می‌کنند، آنها را تشویق به خارج نشدن از منزل کرده است.

دبیر شورای راهبردی تهران هوشمند با بیان اینکه تسهیلاتی برای کسب و کارهای نوآور با توجه به شیوع ویروس کرونا در نظر گرفته شده است، افزود: سازمان فاوای شهرداری تهران با هدف کمک به فعالیت‌های ستاد مبارزه با کرونا به عنوان پل ارتباطی بین کسب و کارهای اینترنتی و نوآور شهری با مدیریت شهری است.

فرجود بیان کرد: به دستور شهردار تهران و در جهت لایحه «هدایت و حمایت از زیست بوم نوآوری شهری» که در آینده‌ای نزدیک به تصویب شورای اسلامی شهر تهران خواهد رسید، از این کسب و کارها حمایت می‌شود، از جمله امکان فعالیت آنها در فضاهای مسکونی و تعلیق برخی احکام صادره برای این شرکت‌ها است که مورد استقبال زیست بوم نوآوری شهری هم قرار گرفت.

کاربران «تهران من» به دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر رسیدند

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران (فاوا)، نقش این سازمان را در کاهش حضور مردم در فضاهای شهری و دفاتر خدمات الکترونیک شهر قابل توجه دانست و گفت: سامانه «تهران من» یکی از مهمترین درگاه‌های ارایه خدمات و همچنین یک مرجع برای اطلاع رسانی و دریافت برخی خدمات شهری به صورت غیرحضوری است و اکنون بیش از دو میلیون و ۷۰۰هزار کاربر دارد.

وی با بیان اینکه اپلیکیشن و سامانه تهران من به تازگی در جهت اقدامات پیشگیرانه از شیوع بیشتر کرونا، اطلاعیه‌ها و آموزش‌های مربوط به این بیماری را منتشر کرده است، افزود: این سامانه امکاناتی مانند تماس اضطراری با اورژانس و دسترسی به اطلاعات مکانی پایتخت با محوریت مراکز درمانی و بهداشتی را هم در دسترس شهروندان قرار داده است.

چاپ پنج هزار مستند پایان کار ساختمان از سوی شهروندان

فرجود با اشاره به سرویس‌ هوشمندسازی خدمات حوزه شهرسازی در سال ۱۳۹۸ اظهارداشت: با شیوع ویروس کرونا برخی خدمات این حوزه کاملا به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود، شهروندان پیش از این برای دریافت برخی مستندات پرونده خود مانند صدور پروانه، اعلام عوارض نظارت فنی و فرم خلاف ساختمان، باید به دفاتر خدمات الکترونیک شهر مراجعه می‌کردند که در حال حاضر شهروندان به صورت برخط به این خدمات دسترسی دارند.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران گفت: پایان کار آپارتمانی با همکاری این سازمان و معاونت شهرسازی و معماری به صورت آنلاین و از طریق سامانه تهران من قابل دریافت شده، به طوری که در مدت کوتاهی که از راه‌اندازی این سرویس‌ می‌گذرد حدود پنج هزار چاپ اینترنتی از مستندات از سوی شهروندان صورت گرفته است.

صدور هزار و ۲۰۰ پروانه با کدپستی اینترنتی

وی بیان کرد: با همکاری شرکت ملی پست و سازمان فاوای شهرداری تهران، امکان صدور کد پستی و شناسنامه فنی ساختمان (قانون پیش فروش) به صورت اینترنتی و بدون نیاز به حضور مالکان در اداره پست فراهم شد.

فرجود افزود: تا قبل از تعطیلات نوروز و در یک بازه زمانی کوتاه بیش از یکهزار و ۲۰۰ پروانه با کد پستی به این شکل صادر شده است که در سال جدید نیز این روند ادامه خواهد داشت.

به گفته مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، راه‌اندازی خط ویژه کرونا در مرکز تماس ۱۳۷، ایجاد بخش اطلاع رسانی درباره کرونا در پرتال شهرداری تهران و سامانه تهران من، برجسته کردن مراکز بهداشتی و درمانی و پایگاه‌های مدیریت بحران تهران روی سامانه نقشه تهران به نشانی map.tehran.ir و اپلیکیشن نقشه همراه تهران (رایا) با امکان مسیریابی از دیگر اقدامات این سازمان است.

فرجود بیان کرد: راه‌اندازی سرویس جلسات مجازی با برگزاری بیش از یکهزار جلسه و ایجاد و توسعه زیرساخت دورکاری با هدف به حداقل رساندن حضور همکاران و نبود اختلال در انجام فعالیت مدیریت شهری از دیگر اقدامات ضروری سازمان فاوا در دوران شیوع کرونا بوده است.

برچسب‌ها سامانه تهران من شهرداری تهران محمد فرجود سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سامانه تهران من شهرداری تهران سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران سامانه تهران من شهرداری تهران سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران سامانه تهران من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۳۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: زمینی به مساحت ۴۴ هکتار به شهرداری قم واگذار شده است تا در راستای احداث شهرک بازیافت اقدام شود.

مهدی اصفهانیان مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: با همراهی مدیریت استان و اداره کل راه و شهرسازی، زمینی به مساحت ۴۴ هکتار واقع در جاده کوه سفید قم به شهرداری برای احداث شهرک بازیافت واگذار شده است.

وی افزود: این مسئله می‌تواند نقش مهمی در ساماندهی گاراژهای ضایعاتی در سطح مناطق هشتگانه داشته باشد. تقریباً ۱۳۳ گاراژ ضایعاتی در سال گذشته تعطیل شدند و امیدواریم با ایجاد شهرک بازیافت مجموعه‌های مرتبط با بازیافت در این شهرک مستقر بشوند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به دیوارکشی و آماده سازی این اراضی به عنوان گام نخست برای استقرار صنایع بازیافتی اضافه کرد: احداث مزرعه خورشیدی از دیگر اقدامات بهینه سازی استفاده فضای در مجتمع پردازش و دفن پسماند قم است.

اصفهانیان‌مقدم تاکید کرد: در این زمینه تفاهم اولیه حاصل شد تا از سطح زمین‌های مورد نیاز برای دفن پسماند شهری در سنوات گذشته برای احداث مزرعه‌های خورشیدی استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه طی سال گذشته استقرار صنایع تکمیلی در سایت البرز مورد توجه بوده است، ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کنونی استقرار این صنایع و در راستانی این هدف تولید گرانول از خطوط پردازش دو سوله پیش بینی شده و فاز اول برای اجرای یکی از سوله‌ها برای فرایندهای تکمیلی و تبدیلی با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان انجام شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به اینکه در سال گذشته خطوط انتقال پساب فاضلاب‌های تصفیه شده از تصفیه‌خانه جامع واقع در محدوده منطقه یک به سایت البرز به بهره برداری رسید گفت: همچنین در بحث انتقال گاز به سایت البرز نیازمند سرمایه گذاری بود که با اعتبار بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

اصفهانیان‌مقدم افزود: فرآیندهای مربوط به مدیریت پسماند در قم با توجه به کیفیت خدمات از نظر اقتصادی ارزان تمام شده است و قم با مدیریت فرآیندها، بازنگری آن‌ها و ارتقای کیفی خدمات یک مدل اقتصادی ارزان ارائه داده است.

کد خبر 751156

دیگر خبرها

  • تجهیز سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به جاروب های صنعتی پیاده رویی
  • ‌برپایی تورهای شهروندی عمران و پیشرفت در شیراز
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • توسعه هر منطقه‌ مرهون بهره‌گیری صحیح از ظرفیت‌های اجتماعی است
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • فوت مرد میانسال به دنبال سقوط در چاه
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان